Villa

LUXE VILLA MET EIGEN GROND

  • 8-10 personen
  • 4-5 slaapkamers
  • 150 m2

De verkoop van de villa's is gestart. Hier vindt u de nodige informatie over deze woningen. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak met De Dobbelaere Makelaars.

De villa is een ruime woning met groot overdekt terras. De prachtige houten gebintconstructie is een eyecatcher die kenmerkend is voor het hele park. Met het oog op duurzaamheid zijn de villa’s voorzien van een hoogwaardige isolatie. Dat uiteraard ook bijdraagt aan een aangenaam klimaat en verblijf. Details hierover vindt u in de separate technische omschrijving. De villa is van alle gemakken voorzien. Naast de zeer ruime en lichte woonkamer, is er een moderne keuken geplaatst die alles heeft wat u wenst in een keuken. Een inductiekookplaat, koelkast, combi-oven en, niet te vergeten, een vaatwasser, maken deel uit van de standaard uitrusting.

Op de begane grond bevindt zich standaard een slaapkamer met eigen badkamer. In de gang bevindt zich een gastentoilet en een bijkeuken.
Voor extra comfort wordt de bijkeuken standaard voorzien van een wasmachine en droger. Op de eerste verdieping bevinden zich drie prachtige slaapkamers en een ruime overloop met een tweede badkamer en separaat toilet. De 10-persoons villa’s hebben op de eerste verdieping zelfs 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Zo is het heerlijk toeven in uw villa welke, alleen al op de begane grond, een oppervlakte van bijna 82 m2 (8-persoons) tot bijna 92 m2 (10-persoons) beslaat. De vloeren zijn afgewerkt met een prachtige PVC houtlook vloer in fraaie tinten. Uiteraard zijn de aangeboden meubelpakketten geheel in stijl aangepast. Wat u ook kiest, het voelt als een warme deken. De houten kozijnen met triple beglazing en speciale verduurzaamde gevelbekleding, maken uw villa waardevast en onderhoudsarm. De tuin wordt aangelegd, geheel de sfeer van het groene park. Bij uw villa is het mogelijk twee of drie auto’s op eigen terrein te parkeren.

Heeft u interesse? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze makelaar: De Dobbelaere Makelaars.

Afspraak maken

Download hier de nodige informatie over de Villa’s, zoals de plattegrond, technische specificaties en de brochure.

Download de stukken

(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '650043235'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');