Beachhouse

LUXE CHALET MET EIGEN GROND

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 60 m2

Het Beachhouse is een unieke woning. Deze volledige gasloze recreatiewoning is met oog op duurzaamheid ontworpen. Een hoge isolatiewaarde en duurzame materialen zijn de standaard. Met slimme technische toepassingen zoals een PCM boiler (Phase Changing Materials), WTW (Warmte Terug Winning) systemen en zonnepanelen is deze woning een echte groene investering.

DESIGN & SFEER

De Beachhouses zijn ontworpen met oog op de omgeving. Materiaal- en kleurgebruik zijn afgestemd op de landschappelijke elementen. Het kleurgebruik van de buitenwanden van de Beachhouses varieert. Natuurlijke kleuren zorgen ervoor dat de woningen aansluiting vinden in het landschap. De verschillende opties voor kleurstelling en geveluitstraling benadrukken het open en natuurlijke karakter van het park.

Op het park zullen in totaal 40 Beachhouses komen te staan, elk geschikt voor 6 personen. Ze zijn voorzien van luxe voorzieningen, zoals een rijk uitgeruste keuken, mooie badkamer en een gezellige en sfeervol ingerichte woonkamer.

Download hier de plattegrond

LUXE & COMFORT

Uw Beachhouse is een ruime woning met groot overdekt terras. Uiteraard is deze van alle gemakken voorzien. Naast de zeer ruime en lichte woonkamer, is er een moderne keuken geplaatst die alles heeft wat u wenst in een keuken. Een inductiekookplaat, koelkast,combi-oven en, niet te vergeten, een vaatwasser, maken deel uit van de standaard uitrusting.

De slaapkamer en badkamer met toilet bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee prachtige slaapkamers en een ruime overloop aanwezig. Zo is het heerlijk toeven in uw Beachhouse welke, alleen al op de begane grond, een oppervlakte van bijna 70 m2 beslaat.

De vloeren zijn afgewerkt met een prachtige PVC houtlook vloer in fraaie tinten. Uiteraard zijn de aangeboden meubelpakketten geheel in stijl aangepast. Wat u ook kiest, het voelt als een warme deken. De kunststof kozijnen met triple beglazing en speciale verduurzaamde gevelbekleding, maken uw Beachhouse waardevast en onderhoudsarm.

De tuin wordt aangelegd, geheel de sfeer van het groene park. Bij uw Beachhouse is het mogelijk twee auto’s op eigen terrein te parkeren.

INTERIEUR & INRICHTING

Het interieur van de woningen sluit uitstekend aan bij het karakter en de omgeving van het park. In samenwerking met Vervoort Meubelen zijn er zorgvuldig twee interieurpakketten samengesteld, om zo een uitstraling aan uw te woning te geven die ook bij u past.

Pure eenvoud
Een minimalistische interieurstijl die de laatste jaren steeds meer aan het opkomen is. Typerend voor deze stijl is de gestroomlijnde vormgeving die toch uitnodigend overkomt. Een design dat charmant is in elke ruimte. Het pakket Puur laat zien dat er balans mogelijk is tussen eenvoud en charme.

Beautiful nature
De natuur is de basis van pure schoonheid en verrassende details. Niet  voor niets is de omgeving gekozen als basis voor dit pakket. Het interieurontwerp vertaalt de ruimte met een palet van warme en bijzondere materialen en rustgevende kleuren naar het natuurlandschap. Er is balans gezocht tussen een luxe uitstraling en de rust van eenvoud en ruimte voor het pakket Nature.

(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '650043235'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');