Welkom op de Betteld Cadzand

Vanuit onze christelijke identiteit, maar ook vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid, zijn we ons bewust van ons rentmeesterschap. We streven ernaar dat dit in de bedrijfsvoering, de programma’s en onderlinge samenwerking concreet te maken.

In de Zeeuws Vlaamse streek is het concept van de Betteld Cadzand uniek te noemen. We richten ons naast vakanties ook op de conferentiemarkt. Hiervoor maken wij gebruik van de kennis en expertise van het moederbedrijf en de andere vestigingen. Naast alle vakanties, worden hier jaarlijks vele conferenties gehouden.

Het centrumgebouw in Cadzand wordt hier volledig op ingericht. De moderne conferentieruimte biedt plek aan ruim 300 personen, maar kan ook flexibel ingericht worden tot een aparte cateringruimte en zaal. Zo kan er ideaal ingespeeld worden op de behoeftes van de klant. Tijdens vakanties worden deze ruimtes ingezet voor het programma en animatie en worden zo dus optimaal benut.

Uiteraard wordt er ook voorzien in een gezellige horecagelegenheid. Zodat de gasten altijd kunnen genieten van een lekker hapje of drankje in het restaurant.

LANDSCHAP & HET PARK

Op loopafstand van het uitgestrekte strand en de bruisende zee met de luxe van thuis. Tussen Cadzand-dorp en Cadzand-Bad treft u het mooiste van twee werelden. Namelijk het prachtige zicht op de duinen aan de ene kant en de uitgestrekte polder aan de andere kant.

De directe omgeving en de daarbij behorende karakteristieke landschappelijke elementen zijn de inspiratiebron geweest voor het totale plan. Grenzend achter de duinen en gelegen aan de rand van de polder zullen de vrijstaande recreatiewoningen gerealiseerd worden. Het natuurlijke landschap wordt gekenmerkt door beplanting die ook in de omgeving weer terug te vinden is. Door dit natuurlijke landschap wandelt of fietst u zo richting het strand.

Vraag de brochure aan!

DUURZAME KWALITEIT

De Betteld Cadzand hecht grote waarde aan duurzaamheid en wil een groen park zijn in al haar facetten. Gebruik maken van de kracht van de natuur, met duurzame zonnepanelen is dan ook niet meer weg te denken. Een gasaansluiting voor uw Beachhouse of Villa komt
u in ons groene park dan ook niet meer tegen! Als een van de eerste parken zijn wij een “all electric” park en wekken onze energie, voor een groot deel, zelf op door toepassing van meer dan 1.000 zonnepanelen.

Naast de opwekking van eigen elektra wordt ook waterverbruik geminimaliseerd. Door toepassing van het unieke douchewarmte terugwinning systeem in combinatie met de eveneens unieke PCM boiler van Flamco, verbruikt u nog geen 2 liter warm water per minuut tijdens het douchen. Deze uitermate energiezuinige combinatie zorgt niet alleen voor beperking van het elektraverbruik, maar waterverspilling is daardoor ook verleden tijd.

Uw Beachhouse of Villa is qua isolatiewaarden opgewaardeerd naar het niveau van een reguliere nieuwbouwwoning. Dat treft u vrijwel nergens aan op recreatieparken. Naast het comfort verhogende effect hiervan, zorgt het ook voor een laag energieverbruik. Uw woning wordt door middel van infrarood (vloer)verwarming binnen een mum van tijd behaaglijk warm.

Dit noemen wij investeren in duurzaamheid. Investeert u met ons mee?

(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '650043235'); vgo('setTrackByDefault', true); vgo('process');